Welkom in onze Novy familie

waar we samen "a kitchen’s secret ingredient" creëren

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wat hebben wij te bieden voor jou?

Vakantie

Werken is belangrijk, maar genieten van een dagje verlof ook! We hebben maar liefst 25 verlofdagen en nog eens 6 ADV dagen.

Ontwikkel jezelf

Een opleidingsaanbod waarin je jezelf kan ontplooien, van binnenshuis tot buitenshuis. Als lid van Iedereen leert geloven wij dat het ontwikkelen van jezelf essentieel is in je loopbaan.

Tijd voor fun

Het Novy feestcomité zorgt voor jaarlijkse activiteiten zoals een familiedag, een nieuwjaarsontbijt, een knipoog van de Sint en de Paashaas,…

Verloning

Maaltijdcheques van 8 EUR, een CAO 90 bonus, groepsverzekering,… Wist je dat je bij ons zelfs een elektrische fiets of wagen kan leasen via je brutoloon?

Onze secret ingredients

De waarden ondersteunen de visie van Novy en tonen eigenlijk waar we belang aan hechten. Ze maken deel uit van onze cultuur en helpen ons dagdagelijks in het nemen van beslissingen. De uitkomst van onze zes waarden is kwaliteit, dat is de rode draad en daarvoor gaan wij iedere dag opnieuw.

Vertrouwen bieden en verdienen.

Vertrouwen gaat voor ons in twee richtingen, vertrouwen geven aan elkaar maar ook vertrouwen verdienen. Dit zowel onder de collega’s als naar onze klanten toe.

Samen denken. Samen groeien

We geloven dat teamspirit erg belangrijk is in het behalen van onze doelstellingen. Bij samenwerken denken wij aan samenwerken binnen afdelingen, maar ook over afdelingen heen en met externe partners.

Samen zetten wij doelstellingen om in resultaat.

Resultaatgerichtheid mag niet ontbreken, want we willen resultaat kunnen afleveren, iedere dag.

Het zit niet voor niks in onze naam. Het is ons DNA.

Bij innovatie denken wij aan vernieuwing en vooral aan verbetering. Zo maken wij telkens betere producten.

Wij ondernemen. Met goesting, visie en ambitie.

Bij ondernemerschap denken wij aan engagement en inzet, dit willen we stimuleren bij iedereen.

We koesteren integriteit en handelen ernaar.

Bij integriteit denken wij meteen aan eerlijkheid, respect en openheid, wat niet mag ontbreken in een aangename werkomgeving.

Zin om onze Novy familie verder te leren kennen?

    Elisabeth Puteani Holl

    HR

    Als eerste contactpersoon sta ik klaar om jou wegwijs te bieden binnen Novy. Of het nu voor een specifieke vacature is of een spontane sollicitatie.

Novy weetjes

Novy familieleden 262
Aantal vierkante meters productie 20.000
Aantal dampkappen per jaar 90.000
Toekomstplannen duurzaam groeien
Sfeer collegiaal & plezant

Waar vind je ons?

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier