Welkom in onze Novy familie

Waar we samen "your kitchen's secret ingredient" creëren

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wat hebben wij te bieden voor jou?

Vakantie

Werken is belangrijk, maar genieten van een dagje verlof ook! We hebben maar liefst 25 verlofdagen en nog eens 6 ADV dagen.

Ontwikkel jezelf

Een opleidingsaanbod waarin je jezelf kan ontplooien, van binnenshuis tot buitenshuis. Als lid van Iedereen leert geloven wij dat het ontwikkelen van jezelf essentieel is in je loopbaan.

Tijd voor fun

Het Novy feestcomité zorgt voor jaarlijkse activiteiten zoals een familiedag, een nieuwjaarsontbijt, een knipoog van de Sint en de Paashaas,…

Verloning

Maaltijdcheques van 8 EUR, een CAO 90 bonus, groepsverzekering,… Wist je dat je bij ons zelfs een elektrische fiets of wagen kan leasen via je brutoloon?

Zin om onze Novy familie verder te leren kennen?

    Tanika Fousse

    HR Business Partner

    Als eerste contactpersoon sta ik klaar om jou wegwijs te maken binnen Novy. Of het nu voor een specifieke vacature is of een spontane sollicitatie.

Novy weetjes

Novy familieleden 262
Aantal vierkante meters productie 20.000
Aantal dampkappen per jaar 90.000
Toekomstplannen duurzaam groeien
Sfeer collegiaal & plezant

Waar vind je ons?

Company movie

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?